Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Challenge: Hoe kun jij bewegen in het vaste patroon van je dierbare?

02/10/2017 - 06/10/2017

Gratis
Challenge vaste patroon

Vastzitten in het patroon van je dierbare. Het komt veel voor en toch praten we er weinig over. De schaamte is groot. Vaak zit je er zo in vast dat je niet meer doorhebt hoe erg het is. De enige manier om te overleven en te zorgen dat het niet escaleert thuis is door in dat patroon mee te gaan. Je hebt al zo vaak geprobeerd om het te veranderen en er tegenin te gaan. Je hebt de ervaring dat dat niet werkt.

  • Heb je in gezin te maken met iemand die last heeft van angst, dwang of dominant gedrag? Al of niet door een officiële diagnose
  • Kun jij niet meer reageren zoals jij zou willen, want dan escaleert de boel?
  • Ben je bang om het anders te gaan doen? Geweldig dat anderen dat kunnen, maar in jouw situatie is dat onmogelijk!

Je weet dat je die ander niet kunt veranderen. De diagnose kun je niet beïnvloeden. Je kunt het wel zelf anders gaan doen. Veranderen hoe jij er mee omgaat. In eerste instantie voor jezelf, omdat jij er rustiger van wordt. Ik durf je eigenlijk wel de garantie te geven dat je dat kunt. Als ik het kan, kan jij het ook. Maar durf jij het jezelf te bewijzen, dat het wel anders kan?

Doe je mee aan de challenge?

Veilig en laagdrempelig. Het grootste risico dat je loopt is dat er inderdaad iets verandert. Liefdevol en zorgvuldig naar jezelf en je gezin.

Van 2 t/m 6 oktober krijg je iedere dag een mail met een korte video, uitleg en opdracht. Hiermee ga je zelf aan de slag.

Daarnaast is er een Facebookgroep. Daarin kun je je ervaringen delen, vragen aan mij stellen en deel ik nog extra dingen.

Kijk hier voor meer info en om je aan te melden.

Gegevens

Begin:
02/10/2017
Einde:
06/10/2017
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Thea van Bodegraven
Telefoon
0681941059
E-mail
info@sterkineigenkracht.nl
Bekijk de site van Organisator