Ik ben absoluut gegroeid

Was leuk om mee te doen ! Was herkenbaar voor mij dankzij de dingen die ik geleerd heb van jou tijdens het traject dat ik bij je volgde. Ben me er nogmaals bewust van geworden dat het een blijvend leerproces voor mij is. Ik ben absoluut gegroeid en mijn valkuilen ken ik nu.

De term ‘emotionele chantage’ klonk behoorlijk zwaar. Toch klopt het wel en begrijp ik hem nu. De opdracht met de briefjes (boos/bang en rustig) vond ik verhelderend. De opdracht om iets voor mezelf te doen.; ik wilde graag naar het strand. Dit wilde ik alleen doen. Ik heb het tegen mijn gezin gezegd en ben gegaan. Eerst vreemd alleen, later heerlijk genoten. Ik heb mezelf de permissie gegeven om vrij te nemen van mijn gezin.

Wat heb je deze challenge prachtig opgezet. Het geeft mij een heel goed beeld van waar ik sta, dat ik al heel veel inzichten heb in waarom de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen en ook dat ik zo dankbaar ben dat ik al zoveel inzichten heb en al zoveel stappen gezet heb. Je tips zijn heel waardevol voor mij. Ik merk ook sinds ons gesprek van vorig jaar dat ik anders omga met de angst van mijn dochter. In kleine stapjes.